tr?id=186798325428136&ev=PageView&noscript=1 Håndter udfordringer ved udvikling af en historie
Skip to main content

Håndter udfordringer

At arbejde som et team der udvikler en historie ved at retfærdiggøre handlinger, er et hårdt job. Ikke alle ville være på samme niveau af koncentration og hastighed af tænkning. Der er en mulighed for, at du i starten ville have svært ved at finde ud af, hvad du har brug for så hurtigt som du vil. Dette er normalt. Husk, at vores fantasi og fokus kan trænes og forbedres.

Når du arbejder sammen på at skabe en historie, skal du ikke være opmærksom på, hvem der taler, men hvad de siger, og hvordan hele historien udvikles.

I kan forbedre den fælles skabelse af historien ved at være tolerante og hjælpe hinanden med at fokusere på den. Vær høflig og kritiser ikke dine teampartnere; brug hellere din fantasi til noget nyttigt der hjælper arbejdsgangen i stedet for at ødelægge den.

Opret en "ekstra hjælp" -regel, mens du laver øvelserne sammen: Hvis du ikke kan finde på noget på egen hånd, spørger du om "hjælp". For eksempel: I spillet "Heldigvis / desværre" kan du råbe "Hjælp!", Hvis du ikke kan tænke på følgende handling. Nogle af dine partnere vil helt sikkert redde dig i denne situation. Det betyder, at alle deltagere skal være aktivt lyttende og klar til at holde historien i gang.

theatre in school

Lær at opdage og opleve

Gennem engagement i teater og scenekunst

Indhold

Del 1: Træning kvaliteter og færdigheder.

  • Kapitel 1: Lær at slappe af og fokusere
  • Kapitel 2: Lær at bruge din krop målrettet
  • Kapitel 3: Lær at bruge din stemme målrettet

Del 2: Usynlige værktøjer

  • Kapitel 4: Lær at bruge din fantasi
  • Kapitel 5: Lær at bruge dine minder og sanser
  • Kapitel 6: Lær at tilpasse dig og improviserer

Hent din gratis udgave

Du kan modtage bogen"Learn to Discover and Experience - Through the Magic of Theatre(på engelsk) ved at udfylde formularen nedenfor.

Du vil modtage bogen på mail i PDF-format. 

Bestil workshop: Læring gennem teaterproduktion

Denne workshop henvender sig til dig der vil lære at skabe en teaterforstilling, hvor fokus er på den pædagogiske indvirkning. Du vil lære at organisere processen gennem professionelle teater-metoder.

Kontakt os hvis du er interesseret via formularen nedenfor: