tr?id=186798325428136&ev=PageView&noscript=1 e-Læring produktion
Skip to main content

E-læring - design og produktion

Produktion af digitale materialer og online kurser

Vi udvikler og producerer digitale instruktioner og læringsmaterialer. Vigtigst er at opnå klarhed i formidlingen og en motiverende læreoplevelse. Vi arbejder med metoder inden for instructional design for at opnå høj læringseffekt. Fokus er på mål og struktur ved formidling af undervisningsindholdet.

Materialerne kan integrerere video, speak, animation, grafik, tegninger og 360º video for at øge effektivitteten af formidlingen. De kan også indeholder interaktive elementer for at øge motivationen eller måle læringseffekten.

VIArt har leveret e-learning til uddannelsesinstitutioner og den private sektor i mere end 15 år. De inkluderer produktion af enkle læringsmaterialer, samt udvikling og produktion af hele kursusforløb.

En kursusforløb er normalt struktureret i moduler, som hvert har sit eget læringsmål og evalueringstest, samt flexibiliteten til at kunne kombineres efter behov.

Kursusproduktionen bliver altid gennemføret i tæt samarbejde med jer for at sikre det rette faglige indhold og den mest effektive formidling.

Vi arbejder hurtigt, målrettet og effektivt.